.

Щиро вітаю на сайті, присвяченому вивченню іноземної мови. Сподіваюсь, що представлені матеріали стануть у нагоді дітям, батькам,колегам. З повагою, Князєва Світлана

'

суботу, 14 листопада 2015 р.

Щорічний методичний тур від Cambridge English

Видавництво Кембриджського університету (Cambridge University Press), Екзаменаційний департамент Кембриджського університету (Cambridge English Language Assessment) та офіційний представник видавництва Кембриджського університету компанія Лінгвіст запрошують на щорічний осінній методичний тур Real-life teaching learning and assessment.
Під час семінару наші гості матимуть можливість переглянути виставку навчальних та екзаменаційних матеріалів від видавництва Кембриджського університету, організовану офіційним дистриб’ютором видавництва в Україні компанією Лінгвіст, та нашими партнерами в Запоріжжі Мовним центром Поліглот та Лінгвоцентром Єврокнига,  а також поспілкуватися з представниками екзаменаційних центрів Cambridge English.
Всі учасники семінару гарантовано отримають сертифікати та гарний настрій!

Додаткова інформація стосовно семінару ТУТ

пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Увага! Конкурс для учнів та вчителів англійської мови!


Увага! Конкурси для учнів та вчителів англійської мови! Видавництво MM Publications, з метою підтримки ініціативи Міністерства освіти і науки України «2016 - рік англійської мови», підвищення рівня професійної кваліфікації вчителів та популяризації англійської мови серед учнів оголошує конкурси для учнів і вчителів. Конкурс для учнів Завдання конкурсу для учнів полягає в написанні твору на тему “My motherland: the place where I live / the place I love the most” Детальніше про конкурс PDF, Word.Для участі в конкурсі учасникам необхідно скласти три креативних завдання для проведення лінгвокраїнознавчого заняття з англійської мови за темою “Ukrainian Culture Time”. Детальніше про конкурс PDF, Word Загальні умови для участі в конкурсі Конкурсні роботи необхідно надіслати електронною поштою за адресою: mmpublications@ukr.net В темі листа необхідно вказати назву конкурсу. Додаткова інформація – у методиста видавництва MM Publications в Україні – Аліни Кошман (email: mmpublications@ukr.net, тел.067-325-60-81)

середу, 11 листопада 2015 р.

Hello and Welcome!

Картинки по запросу welcomeЩиро вітаю на сайті, присвяченому вивченню іноземної мови.  Сподіваюсь,  що представлені матеріали стануть у нагоді дітям, батькам,колегам.
                                     З повагою, Князєва Світлана