.

Щиро вітаю на сайті, присвяченому вивченню іноземної мови. Сподіваюсь, що представлені матеріали стануть у нагоді дітям, батькам,колегам. З повагою, Князєва Світлана

'

пʼятницю, 11 грудня 2015 р.


400 Words of TOEFL - Intermediate English

 

Learn the first 400 words that have helped other students to succeed in the TOEFL exam. Memrise makes these words stick to your mind instantly, and it makes sure that you really memorise them so that you can use them with confidence.

Welcome to Memrise!

Join millions of people who are already learning for free on Memrise! It’s fast, it’s fun and it’s mind-bogglingly effective.

Детальніше тутhttp://www.memrise.com/courses/english/english/

Міністр освіти оприлюднив 

пріоритетні завдання галузі на 2016 рік

Детальныше тут..http://pedpresa.ua/144732-144732.html

вівторок, 8 грудня 2015 р.

8 найцікавіших сайтів для тих, хто вивчає та викладає англійську

1) Breaking News English

en1

 Цей сайт може стати в нагоді тим, хто хоче інтегрувати в свої уроки обговорення актуальних подій. Раз на два дні викладач Шон Бенвіль викладає нові навчальні матеріали за мотивами новин: наприклад, недавній випуск присвячений феномену Hello Kitty – виявилося, що вона дівчинка, а не кішка (як ми тепер знаємо за словами її творця). Уроки розділені на дві категорії: попростіше і поскладніше. У кожному з них є вправи для аудіювання, диктанти та лексичні завдання. Окрім того, Бенвіль викладає у вільному доступі безліч інших розроблених ним матеріалів – наприклад, добірку про історію президентів Америки, уроки про відомих особистостей та про героїв фільмів.

2) Film English

en2
Вчитель англійської мови та творець сайту Film English Кіран Донаги не сумнівається в тому, що саме за допомогою відеоматеріалів можна зробити уроки яскравішими і цікавішими. Його правоту підтверджує статистика відвідувань цього сайту: щомісяця понад 80 000 вчителів приходять сюди завантажувати короткометражки та плани уроків до них. На сайті представлені найрізноманітніші фільми: і про веселі канікули в Барселоні, і про проблеми англійського сільського господарства. Цікаво, що крім завдань, рекомендованих до виконання до і після перегляду відеоматеріалів, на цьому ресурсі також можна знайти короткий довідник з мови кіно. Донаги вважає, що одна з найнеобхідніших навичок в XXI столітті – це якраз вміння дивитися і аналізувати фільми, і цьому теж не завадить починати вчитися ще в школі.

неділю, 6 грудня 2015 р.


Бескоштовна освітня ІТ-програма від BrainBasket

Українці мають можливість отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи популярних мов програмування

 Детальніше тут